24 januari 2009

Två Godnatt Änglar till.

Här kommer de andra två godnattänglarna som är klara. Den första är sydd i ett vitt Tilda-tyg med rosa rosor och rosa knappar.

En närbild på den gosiga kudden.

Den sista sömntutan fick ett randigt nattlinne i ljusblått och vitt, det blev nog den finaste i alla fall om man ser i klädväg tycker jag. Eftersom jag bara hade sytt tre kuddar fick den här istället bära på sin gose-nalle (den hade jag redan gjort för ett tag sedan) men det tycker jag blev lite fint med. Kul att kunna variera lite också.

Ni som har koll på Tilda-figurerna vet att dessa Godnatt Änglar egentligen ska hålla ena handen över munnen som för att gömma en gäspning. Mina får vara något piggare för jag råkade stoppa armarna lite för mycket så det såg inte så bra ut då tyckte jag.

Hoppas att det är någon där ute som vill ha de här sömntutorna.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Ååååh vad fina de blev. Hur hittar du tiden att sy? Allt bra med er annars? Har ni hållt er friska eller har ni haft oturen att åka på influensan? Vi har varit jättefriska ett bra tag vilket är lite konstigt eftersom jag jobbar heltid på ett nytt ställe = nya baciller och Milton går på dagis 6:30 till 16:30 varje dag så han utsätts ju för alla möjliga bacillusker med. Förresten vad trist att det varit inbrott i Mattes mack. Stal de mycket?
Med Redbulldrickandet går det bra. Jag är inte lika sugen längre så det blir inte en varje dag längre utan bara då och då, eller typ varannan dag. Min nya grej är sån där kall Latte/vanilla från Arla. Nu är jag i vecka 28. Magen är jättestor (och tyvärr resten av mig med). Bebisen sparkar som en tok och ibland känns det som om den rör på alla armar och ben samtidigt. Det får gärna bli april snart. Jag vill att han ska komma ut. Han får gärna komma ett par veckor för tidigt så att han inte är så stor, fast inte för tidigt förstås. När var det som Ullis skulle ha barn. Var det slutet av juni? Oj detta blev visst en lång kommentar. Ha det gott och hälsa familjen.

Johanna sa...

Hej! Jag undrar vad dessa underbara godnattänglar har för pris? Dottern fyller snart 1 år och tänkte att en av dina änglar skulle bli fint i hennes lilla krypin!
Ha en härlig dag!