14 juli 2008

Semestern har börjat!

Eller den startade ju i onsdags egentligen men nu känns det som om det är semester på riktigt.

Dock verkar inte vädret riktigt ha fattat det!
Vi var i Värmland i helgen och hann med bla en 30-års fest! Det var supertrevligt, tack Kristina och grattis!
Annars har vi väl inte gjort så mycket ännu. Egentligen skulle vi vara på väg till Norrland nu men vi hoppade över det och stannade hemma istället. Vet inte hur en bilresa på 100 mil hade gått med lillkillen. Bra tror jag men man vet ju som sagt inte. Matte har lovat mig att vi ska åka dit nästa år istället och stanna längre som kompensation.

Tänkte lägga upp några utomhus bilder som jag tog för någon vecka sedan. Har inte haft tid att lägga upp dem men nu tycker jag att det passar bra! Blev så sur på de j..la rådjuren härom dan eftersom de ätit upp några av våra blommor. Ser ut som om vi slintit med gräsklipparen............
Min stackars Klematis som jag trodde hade dött och klippt ner hade ju kommit upp och börjat växa till sig riktigt bra, den har inte ett endaste blad kvar. Hoppas att det var gott!

Kommer ni ihåg den här blomställningen som jag köpte i vintras? Så här ser den ut hemma hos mig nu :
Den är uppsatt på husväggen ovanför en utemöbelsgrupp i järn och mosaik. Den har vi fått av mina kära föräldrar och jag gillar den supermycket. Var lite knepigt att få hem den från stan bara eftersom jag inte hade så stor bil men som synes gick det till slut! Lite fika är alltid trevligt.

På farstun bredvid ingången ser det ut så här. Lyktorna har jag fått i julklapp och nedanför zinkbaljan står Alva´s träskor som jag köpte innan hon kunde gå typ. Har ett par likadana själv, de syns i högerspalten.

Imorgon bär det av till Kolmården. Hoppas solen skiner där ialla fall.

1 kommentar:

Naíma´s sa...

Tack för kommentaren på min blogg:)
Kul att titta in hos dig. Vilka UNDERBARA bilder du tar. En inspirerande blogg som jag gärna återkommer till:)