20 april 2008

Polismuseet.

Idag var hela familjen ute en sväng på Polismuseet.
Hälsade på farfar som är pensionerad polis men som jobbar lite extra där ibland.
Han var med och startade upp museet men vi har inte hälsat på föränns nu. Var ett perfekt museieväder om man inte vill trängas med massa folk eftersom det var soligt ute.

Alla barnens favorit var ju självklart polisbilen som stod uppställd och som man fick hoppa in i och "provköra". Okej, inte direkt köra men trycka på knappar och lyssna på polisradio mm.
Fanns även jättegulliga polisjackor med matchande mössa att låna innan man klev in i bilen. Alva blev supersnygg i den efter lite tjat.2 kommentarer:

BubbleLeeloo sa...

Hej! Det låter ju spännade med Polismuseum. Vart ligger det? Vore nog något för Oscar som alltid ska vara polis eller brandman. Skriver du dina blogginlägg i dåtid eller för jag tycker ofta att det kommer flera stycken nya på en gång fast med äldre datum. Jag tycker att jag är in och kollar varje dag så då blir jag lite konfunderad... Hoppas allt är bra med er! Kram

Tanjis sa...

Hej Bubblis!
Jodå, det är rätt spännande! Ligger ute vid gärdet.

Ha,ha.....lustigt att du laggt märke till det där med blogginläggen. Jo, så här är det att eftersom man ofta har tidsbrist så börjar jag skriva dem men hinner inte alltid klart. Då har man ju utkasten och sen skriver jag klart dem och publicerar. Hmmm......men du ser ju på datumen när de är skrivna!
Bra att du har koll på mig!
Annars är allt bra! Men alltid mycket att göra!
Hoppas allt är bra med er med. Jag ringer nån dag!
Kram