05 januari 2008

God fortsättning...

Ville egentligen skriva Gott Nytt År men det har ju snart gått en hel vecka på det nya året!

Det har varit rätt kaotiskt här den senaste månaden. Jag tror inte jag har varit fullt frisk en endaste dag på hela december och självklart började det klia i halsen sent på självaste nyårsafton. Nu har jag haft tokont i halsen sen dess men det börjar så smått bli bättre så nu har JAG bestämt att jag inte ska vara nått mer sjuk detta år!!

Men med två småbarn får vi se hur det går.............suck!


Vi tog oss ialla fall igenom julen, det gick sakta men säkert. Jag var ute med världens nackspärr och handlade julklappar. Det slutade med att det äldsta barnet inte orkade öppna alla julklappar på julafton (eftersom hon gärna ville börja leka med dem på en gång). Det hela slutade med att hon istället fick öppna julklappar tre dagar i rad.Herregud!! Vi har bestämt att vi ska dra ner på julklapparna till nästa år. Låter som om vi köper massor men man får ju från mormor/morfar, farmor/farfar, faster, moster, kusiner mm så det blir en del.

Sen hade vi för att få full stress bokat in minstingens dop den 29:e december dessutom. Det gick superbra men det är ju alltid massor att göra precis innan. Och man undrar varför man inte blir frisk!?

För en gångs skull har jag inga riktiga nyårslöften.
Mitt vanliga, gå ner några kilon, känns lite jobbigt eftersom jag har typ 5-6 kg av mina graviditetskilon kvar men eftersom jag ammar så ska man ju inte banta men jag har ialla fall slutat med godis!Sen får vi se hur det går med att bara äta nyttigare och röra på sig mer.
Kanske kan mitt nyårslöfte bli att försöka blogga lite mer.

Kram

1 kommentar:

kristina sa...

Hej Tanja.

Tack så mycket för senast. Det var jättetrevligt att få komma på dopet. Det är alltid lika kul att träffa er. Vad kul att du gilade kläderna vi skickade. Jag var faktiskt lite orolig att du skulle tycka att de var lite för mycket "retro". Jag älskar ju 70tals kläder för barn och köpte utan att tänka på att kanske inte alla på denna jord har samma klädsmak som jag. Vilken jättefin blogg du har. Vad kul att du börjat blogga. Det är ju inte så lätt att hinna uppdatera varje dag men det är kul att skriva av sig då och då. Jag skriver heller inte lika ofta längre nu när jag jobbar. Det är svårt att få tiden att räcka till. Försöker hinna läsa lite och kolla på tv en liten stund varje dag bara för att slappna av och inte bara vara mamma eller dagisfröken. Ha det så bra och jag kollar in snart igen. Hälsa familjen och ta hand om dig.
Kram Kristina