11 november 2007

Barnrumstapet och flygplanslampa.

Hade ju tänkt att slipa väggarna i Antons rum idag men eftersom vi var på Halloween-fest igår så vart det inte så. Däremot sov jag och sambon väldigt länge vilket vi nog inte gjort på några år. Eftersom hunden och 2½ åringen sov hos farmor och farfar och lillebror sover hela natten så vaknade inte vi föränns klockan tio. Helt otroligt.
Jag fick iofs lite dåligt samvete men bara ett litet tag............

I alla fall tänkte jag visa en barnlampa som jag har köpt till Antons rum. Vi har ju lite planer på att tapetsera en fondvägg med molntapeten från Boråstapeter. Den är så gullig tycker jag.
Var först inne på att göra hela rummet med en söt Nalle Puh tapet som jag sett men sen ville jag ha nått lite enklare och tyckte att denna vore jättefin. Dessutom har jag redan tänkt köpa en flygplanshylla och då skulle ju denna tapeten passa superbra!
Nu när jag har hållit på att måla lister och tak så har jag saknat en lampa i taket och har därför letat efter en fin barnlampa men inte lyckats hitta nån som jag gillar.
Men sen sprang jag på en billig lampa som hade bra förutsättningar att passa in i barnrummet eftersom den var byggd i trä och såg ut som ett flygplan!Superbra!

Nackdelen var dock att den var målad i fruktansvärt fula färger. Men som jag har lärt mig här när jag läst mina favoritbloggar så kan man ju MÅLA!

Så nu tänkte jag visa denna lampan först före och sedan efter, varsågoda.

Före :


Efter :

3 kommentarer:

Annika sa...

Vad fin den blev! Jag har sett den lampa också och tänkt att den var fin men fula lite mycket färger. Nu tror jag jag ska slåtill när jag ser en nästa gång.

Tanjis sa...

Hej Annika!

Jo,du den lampan var riktigt ful! Hade jag inte precis tänkt att man kan måla nästan alltidng så hade jag aldrig i livet köpt den. Nu tänkte jag att det kan vara nått att "öva" sig på men det blev riktigt bra så den får hänga uppe ett tag. :)

/Tanjis

Anonym sa...

Vad fin! Var har du köpt den?
/ Yvonne